fbpx

Sofia Osburn Sarstedt

Det talas mycket om ”hållbar hälsa”, för mig betyder det att, genom personlig utveckling, hitta ett hälsosamt förhållningssätt till sig själv, med tekniker som fungerar i vardagen.

Hej! Sofia Osburn Sarstedt här! Det är jag som äger Årsjö byskola. Här har jag mitt företag och det är också här jag bor med min två- och fyrbenta familj.

Jag har arbetat med människor i drygt 20 år, bland annat i Malmö, Köpenhamn, New York och Kapstaden. I Sverige har jag både arbetat som sakkunnig inom samhällsutmaningar/social hållbarhet i Malmö och fem år som integrationssamordnare i Simrishamns kommun. Min yrkeslivserfarenheten kommer både från den privata sektorn, det offentliga och idéburen sektor.

 

Stort nätverk

Samverkan är en av mina starka sidor, under mitt yrkesliv har jag byggt upp ett stort nätverk av seniora rådgivare med vitt skilda spetskompetenser. Detta är en fantastisk tillgång som gör att jag håller mig ajour.

Människor och mänskliga relationer är något som har fascinerat mig i hela mitt liv. Det enda som är konstant är förändring. Därför sätter jag en ära i att ha fingret på pulsen när det gäller studier och forskning inom området. Min inspiration och kunskap hämtar jag från såväl österländska som västerländska metoder och tankesätt.

 

Hållbar hälsa

Det talas mycket om ”hållbar hälsa”, för mig betyder det att, genom personlig utveckling, hitta ett hälsosamt förhållningssätt till sig själv, med tekniker som fungerar i vardagen och som främjar det personliga välbefinnandet likväl som hälsosamma relationer. Förändring börjar med dig själv. Vad betyder en hållbar hälsa för dig?

Jag brukar säga att det är du som individ eller företag som är experten – jag agerar som bollplank och förser dig/er med verktyg under processen. Självfallet arbetar jag under sekretess och jag värnar om er integritet. Jag vinnlägger mig om att möta mina kunder där dom befinner sig känslomässigt, mentalt eller organisatoriskt för att utifrån det kunna bistå dom på bästa sätt.  

 

Olika redskap och paket

Mina redskap består av privata samtal, teambuilding, självledarskap, mental träning, olika återhämtningspaket, organisatorisk utveckling, handledning för företagare, chefsstöd, spelmissbruk, Reiki, Mindfulness, parsamtal, föredrag och med andningstekniker. Jag sätter också ihop olika utbildningspaket som exempelvis IDG (Individual Development Goals) och Tillitsbaserat ledarskap med flera – allt utifrån aktuellt behov eller önskemål.

2003 blev jag färdigutbildad socionom, i Köpenhamn. KBT, Reiki, projektledning och andningstekniker är andra exempel på utbildningar som jag har. Min utbildning och utveckling är i ständig rörelse.

 

Läs gärna mer längre ner under företagshälsa eller personlig hälsa. 

Välkommen att kontakta mig om du vill höra mer! Jag hälsar er varmt välkomna till Årsjö byskola!

 

Sofia Osburn Sarstedt