fbpx

Personlig hälsa

Enskilt & i grupp

Jag arbetar under sekretess och värnar om er integritet. Jag vinnlägger mig om att möta mina kunder där dom befinner sig känslomässigt och mentalt för att utifrån det kunna bistå er på bästa sätt. Läs gärna mer under fliken Om Sofia för att se mer om hur jag arbetar och vilka utbildningar jag har. Inget är för litet och inget är för stort!

 

 

Samtal enskilt eller par, skräddarsytt efter dina/era behov. Ungdomar (12+) samt vuxna välkomnas varmt. 

 

Jag har många års erfarenhet av att arbeta med nedstämdhet, ångest, stress, olika beroende, medberonede, gamingproblematik, medberoende, våld i nära relationer och personlig utveckling. 

 

Jag erbjuder:

  • skräddarsydda meditations och mindfulness behandlingar , 60 -90 min
  • Reikibehandling (godkänd friskvård av skatteverket). Reiki lindrar smärta och löser upp spänningar, både fysiskt och mentalt, sänker stress och ökar välbefinnandet. I många länder används Reiki som kompletterande behandling till traditionell sjukvård. Behandlingen ges när du ligger på en massagebänk med kläderna på, 60 -90 min.

Kurser

Återhämtning/stresshantering: Sofia ledsagar oss genom djupgående återhämtnings tekniker som exempelvis andningstekniker (breathwork), mindfulness, yoga och guidade meditationer. (godkänd friskvård av skatteverket)

Är ni en grupp på minst 6 personer – kontakta mig för ett skräddarsytt paket

Det kommer löpande halv- och heldagskurser samt workshops under året. Följ gärna på Instagram och Facebook för uppdateringar.

 

Varmt välkommen!  

 

 

Sofia Osburn Sarstedt: 070 670 3552

Sofia Osburn Sarstedt: byskolan@byskolan.com

Följs oss gärna!

Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som prvatperson

Klicka på bilden för att ladda ner broschyren.